Tilkallingsvikarer skoler/barnehager

Skolene og barnehagene vil fra tid til annen ha behov for vikarer.

Vikarene kan få tilbud om arbeid som lærer, assistent eller renholder, og vikariatene kan ha ulik varighet og stillingstørrelse.

Hver enkelt skole og barnehage har sin egen vikarliste. Hvis du ønsker å være tilkallingsvikar, må du ta kontakt direkte med skolen(e) eller barnehagen(e) der du ønsker å vikariere.

Vi gjør oppmerksom på at alle som får tilbud om arbeid i skoler og barnehager, må levere politiattest.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: