Lærer i tospråklig fagopplæring 20% midlertidig (ID 1206)

Søknadsfrist: 29.07.18

Ledig stilling på Kvinesdal ungdomsskole som lærer i tospråklig fagopplæring i følgende språk, Arabisk
Stillingen er midlertidig med tiltredelse ved skoleoppstart. Varighet frem til og med 31.07.19 med mulighet for forlengelse.
Arbeidssted: f.t. Kvinesdal ungdomsskole.
Søkere må oppgi sitt morsmål i søknaden. Kopi av vitnemål og attester skal ikke legges ved søknaden, men må tas med ved innkalling til intervju.

Krav til utdanning:
Godkjent pedagogisk utdanning. Utenlandsk lærerutdanning må være godkjent av Utdanningsdirektoratet. Gode muntlige og skriftlige norskkunnskaper. Dette vurderes individuelt og bør minimum tilsvare bestått språkprøve på høyere nivå eller eksamen fra norsk høyskole eller universitet.

Erfaring
Det er ønskelig med undervisningserfaring fra grunnskolen.

Personlig egenskaper
Gode samarbeidsevner og interesse for opplæring av barn og unge.

For mer informasjon om skolen, se www.kvinesdal.ungdomsskole.no
Tilsetting og lønn i henhold til lov, forskrifter og avtaleverk. En gjør oppmerksom på at ansettelse skjer på betingelse av at det blir levert godkjent politiattest før tiltredelse. Attesten skal leveres når en får tilbud om ansettelse.
Søknad bes sendt på elektronisk skjema som du finner her. Evt. kan søknad vedlagt CV sendes til
Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal
Nærmere opplysninger kan fås ved henv. til skolen, Rektor Tøri Johannessen, tlf.: 38 35 41 50.

Søknadsfrist: 29.07.18

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: