Kvinesdal ungdomsskole Undervisningsstilling 100% fast (ID 1207)

Søknadsfrist: 29.07.18

WE WANT YOU!
Ledig undervisningsstilling på Kvinesdal ungdomsskole.
Ledig for snarlig tiltredelse.

Vil du jobbe og bo i en vakker, vennlig og vågal kommune, delta i et åpent, inkluderende og aktivt lokalsamfunn, og arbeide i en skole som er preget av målrettet fokus, godt humør og positivt samarbeid – så har du sjansen nå! Kvinesdalsskolens satsinger er videreutvikling av områdene ledelse, grunnleggende ferdigheter, læringsmiljø og samarbeid. Kvinesdal kommune er språkkommune med vekt på skriving på fagenes premisser.
Kvinesdal ungdomsskole er en 8-10 skole med f.t 220 elever. Skolen får elever fra 4 barneskoler i bygda. Vi arbeider målbevisst for å tilrettelegge for økt læring og positive relasjoner mellom alle på skolen. Høy fagkompetanse, god klasseledelse, tett samarbeid og et positivt elev-syn preger vår ungdomsskole.
Skolen ligger i naturskjønne omgivelser like ved lakseelva Kvina og har et stort uteområde med fotballbane, håndball/basketballbane, sandvolleyballbane og strandområde.
For mer informasjon om skolen, se www.kvinesdal.ungdomsskole.no

Kvinesdal ungdomsskole har en ledig undervisningsstilling primært i fagene norsk og engelsk. Spes.ped er ønskelig og andre fag kan bli aktuelle. Det kan legges kontaktlæreransvar til stillingen.

• Forberede og gjennomføre undervisning.
  • Kontinuerlig oppfølging av elevenes læringsutbytte.
  • Systematisk evaluering og utvikling av undervisningen i fagteam.
  • Tett samarbeid med ledelsen, kollegaer og foresatte.
  • Møtevirksomhet tilknyttet arbeidsoppgavene.
  • Bidra i skolens pedagogiske utviklingsarbeid.

Kvalifikasjoner:

• Du har relevant høyere utdanning med faglig fordypning knyttet til de nye kompetansekravene.
  • Du har god relasjonskompetanse og er en tydelig klasseleder.
  • Du har gode samarbeidsevner og helhetlig tenking rundt elevenes læringsmiljø.
  • Du snakker og skriver flytende norsk.
  • Du har god IKT-kompetanse.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Kvalifikasjonskrav:

• Godkjent utdanning fra høyskole/universitet.

Vi kan tilby:

• Et fagmiljø preget av høy kompetanse, høyt engasjement og fokus på elevenes læring
  • Elever og ansatte som tar vare på hverandre

Nærmere opplysninger kan fås ved henv. til skolen, Rektor Tøri Johannessen, tlf.: 38 35 41 50.
Tilsetting skjer etter gjeldende lover, regler og avtaleverk. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk, se www.kvinesdal.kommune.no søknadsskjema finner du her.
Evt. kan søknad sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 30.07.18

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.
Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: