Barnehagelærer 100% engasjement (ID 1237)

Søknadsfrist: 21.01.19

KVINESDAL KOMMUNE

Barnehageenheten; på grunn av opptak av flere barn har Åmotsmarka barnehage ledig stilling fra snarest:

Barnehagelærer 100% engasjement (ID 1237)
Ledig fra snarest til 14.08.19 med mulighet for forlengelse

Kvalifikasjoner:
- Barnehagelærer
- Du har god relasjonskompetanse
- Du har gode samarbeidsevner
- Du snakker og skriver flytende norsk
- Personlig egnethet vil bli vektlagt

Kvalifikasjonskrav:
- Godkjent utdanning fra høyskole/universitet som barnehagelærer.

Kvalitet i barnehagen henger tett sammen med kvaliteten på relasjonene mellom barna og de voksne. Enheten er svært opptatt av kompetanseheving og videreutvikling av tilbudet til det beste for barnet. Vi ser spesielt etter voksne som er dyktige på relasjonsbygging og varm grensesetting. Barnehagen jobber på systemnivå samtidig som vi øker kompetansen hos hver enkelt ansatt.

Tilsetting skjer etter gjeldende lover, regler og avtaleverk. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.
Søkere oppfordres til å søke på vårt elektroniske søknadsskjema
Evt. kan søknad m/ CV sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

En gjør oppmerksom på at alle ansettelser skjer på betingelse av at det blir levert godkjent politiattest før tiltredelse. Attesten skal leveres når en får tilbud om ansettelse.

Attesterte kopier av vitnemål og arbeidsbekreftelser samt dokumentasjon av godkjent tjenesteansiennitet må framlegges på forespørsel.
Det ansettes i kommunen med angivelse av f.t. arbeidssted. Nærmere opplysninger ved henvendelse til enhetsleder Solfrid E. Eiesland, tlf. 90 16 89 59

Søknadsfrist: 21.01.19

NB!
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.

Vakttelefoner