Skriftstørrelse

  • Hjem
  • Nyheter
  • Vil du vite mer om desentralisert sykepleiestudiet?

Vil du vite mer om desentralisert sykepleiestudiet?

desentralisertUniversitetet i Agder inviterer til et informasjonsmøte om desentralisert sykepleiestudiet på Lister med oppstart høst 2018

Lister tilbyr desentralisert bachelorstudium i sykepleie fra høsten 2018. Regionene Setesdal, Lindesnes og Lister har fått 43 plasser på desentralisert studium. Kriteriet for opptak er bestått videregående allmennfag eller studiespesialisering.Studiet er lagt opp med forelesninger og veiledning lokalt på studiested Lister. I tillegg vil det være noen samlinger i Kristiansand hvor studentene har intensiv opplæring i enkeltemner som laboratorieøvelser etc. På disse dagene pleier studentene å kjøre sammen til Campus UiA.

Studiet gjennomføres på heltid over 3 år. Søknadsfrist er 15. april og studenten søker via UiA, men velger desentralisert og distriktsvennlig i stedet for campus.

  • Last updated on .

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse:
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 35 77 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me