• Hjem
  • Nyheter

Vil du vite mer om desentralisert sykepleiestudiet?

desentralisertUniversitetet i Agder inviterer til et informasjonsmøte om desentralisert sykepleiestudiet på Lister med oppstart høst 2018

Lister tilbyr desentralisert bachelorstudium i sykepleie fra høsten 2018. Regionene Setesdal, Lindesnes og Lister har fått 43 plasser på desentralisert studium. Kriteriet for opptak er bestått videregående allmennfag eller studiespesialisering.Studiet er lagt opp med forelesninger og veiledning lokalt på studiested Lister. I tillegg vil det være noen samlinger i Kristiansand hvor studentene har intensiv opplæring i enkeltemner som laboratorieøvelser etc. På disse dagene pleier studentene å kjøre sammen til Campus UiA.

Studiet gjennomføres på heltid over 3 år. Søknadsfrist er 15. april og studenten søker via UiA, men velger desentralisert og distriktsvennlig i stedet for campus.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: