Invitasjon til folkemøte 23.05.18

Kvinesdal kommune skal lage ny helse- og omsorgsplan. Agenda Kaupang har foretatt en analyse av helse- og omsorgstjenestene i Kvinesdal. Det inviteres til folkemøte hvor viktige funn i analysen blir presentert. Videre vil det bli gruppearbeid og muligheter for innspill til ny plan. Alle interesserte er velkommen til å delta.

Møtested: Kvinesdal kulturhus

Møtetidspunkt: Onsdag 23. mai kl 18.00 – 20.00.

Påmelding til:

Anne Berit Åtland Hansen
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: