• Hjem
  • Nyheter

Invitasjon til dialogmøte 05.06.18 - Møtet er avlyst!

Møtet er dessverre avlyst - for få påmeldte
Råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Kvinesdal Kommune har herved gleden av å invitere deg som innbygger i Kvinesdal Kommune til et åpent dialogmøte

KVINESDAL KULTURHUS 5. JUNI 2018 KL 19.00

Innledning ved medlem av fylkesrådet FFO, Bjørn Tore Lunde, om rådets funksjon og mandat.
Hva er et råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne?
Rådet for mennesker med nedsatt funksjonsevne skal blant annet gi råd, drøfte saker, informere, samordne, og bidra til å gi funksjonshemmede en bedre hverdag.
Rådet skal sørge for:
• At synspunktene og behovene til personer med nedsatt funksjonsevne blir tatt hensyn til i kommuner og fylkeskommuner.
• En organisert og strukturert medvirkning i saker som har stor betydning for personer med nedsatt funksjonsevne.

De som i dag sitter i råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne i Kvinesdal Kommune :

Marit Londal
Frank Sælør
Anne Britt N. Kristiansen
Cathrine V. R. Aagedal
Thomas Syvertsen

Det blir enkel bevertning på møtet, det er derfor fint med en påmelding innen 31.05 2018 til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Evt spørsmål kan rettes til leder Marit Londal 90 71 91 85. Påmelding kan også gjøres til leder pr. telefon.
Gi beskjed i påmelding om evt allergier/intoleranser.
Håper du har mulighet til å sette av denne kvelden sammen med oss!

Se her for fullstendig invitasjon.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: