Bøkkerbua åpnet for sommersesongen

Bilde fra Bøkkerbua

Bøkkerbua er åpnet for sommersesongen, Gard Emil og Henry er klare for å ta imot besøkende.
Bøkkerbua på Feda holder åpent man-fredag kl.10.00-16.00 fra 25.juni og frem til og med 3.august. Her kan du få guidet omvisning samtidig som du kan oppleve det gamle håndverket bøkring.
Tønnene som produseres på Feda er etter gammel tradisjon, og var tønner som ble brukt til salting av fisk. I tillegg til å oppleve produksjon av tønner, er det også mulig å få kjøpt forskjellige bøkkerprodukter. Vi selger både heltønner, halvtønner, blomsterstamper og andre bøkkerprodukter.

Gratis adgang m/omvisning i vårt levende museum, velkommen!

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: