Innlevering av Trimregistreringsskjema

Bilde av jente og hund
Det er på tide å levere inn Trimregistreringsskjema for første halvdel av 2018. Vi trekker tre gavekort pålydende 500,- fra Handelshuset Kvinesdal.
Vet du hvor lite som skal til?
Du anbefales som voksen å være aktiv i minst 30 minutter hver dag med moderat intensitet, tilsvarende rask gange.
Barn og ungdom anbefales daglig aktivitet i minst 60 minutter.
Aktiviteten kan deles opp i mindre bolker, og likevel ha helsegevinst.
Daglig fysisk aktivitet påvirker humøret positivt, gir deg overskudd og bedre helse!

Skjema sendes på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller leveres på Servicekontoret innen 8. juli.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: