Vil du bli støttekontakt?

En støttekontakt hjelper en annen person gjennom sosialt samvær og ulike aktiviteter.
Manger trenger støttekontakt, enten fordi de ikke kommer seg ut på egenhånd eller fordi de trenger hjelp til å mestre ulike fritidsaktiviteter.

Som støttekontakt får du lønn av kommunen for å hjelpe barn eller voksne til et mer sosialt liv og en aktiv fritid.

Kommunen søker flere støttekontakter.

Du må være over 18 år og fremlegge politiattest. Det er en fordel om du har sertifikat.

Du bør være sosialt engasjert, samt ha evne til å finne på og delta på ulike aktiviteter.

Vennligst ta kontakt med Enhet for levekår tlf. 38357700 ved Linda R. Ryerson eller Liv Rosvoll

Vakttelefoner