Skriftstørrelse

Invitasjon Barneidrettsskolen 2018-2019

Bilde av lekende barn
Barneidrettsskolen er et tilbud til elever som går i 2. og 3.klasse. Et av målene med barneidrettsskolen er at deltakerne skal få prøve seg i ulike typer idrett, uten å måtte melde seg inn i den enkelte klubb/idrettslag.

I Kvinesdal har vi i flere år hatt et slikt tilbud, og vi kommer til å tilby dette i år også. Som deltaker i barneidrettsskolen vil du få mulighet til å prøve 7 forskjellige idretter.

Disse er håndball, turn, fotball, svømming, ski, karate og klatring. Det blir 3 ganger med hver idrett unntatt ski med 2 ganger.

Barneidrettsskolen vil starte opp etter høstferien og vil holde på frem mot påske. Etter at siste idrett er ferdig vil det bli en avslutningsfest.

  • Barneidrettsskolen har plass til 50 deltakere. De vil bli delt i 2 eller 3 grupper avhengig av idrett, og etter alder/bosted.
  • Barneidrettsskolen vil bli avviklet på onsdager, en gruppe fra 16.30-17.30 og en gruppe fra 17.30-18.30.
  • Deltakeravgift er kr.350,-. Dette inkluderer t-skjorte, instruksjon og avslutningsfest. Dersom det er søsken som melder seg på vil den ene få 50% rabatt.
  • De som får plass vil få tilsendt faktura etter at påmelding er mottatt.
  • Gruppeinndeling og detaljert terminliste med kontaktpersoner vil bli sendt ut etter påmelding.

De som ønsker plass kan registrere seg ved å sende navn, adresse, navn på foresatt, telefonnr og barnets fødselsår på e-post her: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Ved spørsmål kan dere kontakte oss på tlf.38 35 77 00.

De første som melder seg på får plass. Siste frist for påmelding er 28.september.

  • Last updated on .

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse:
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 35 77 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me