• Hjem
  • Nyheter

Innbyggerundersøkelsen 2018 er sendt ut

Vi har nå sendt ut invitasjon til innbyggerundersøkelse til en del av innbyggerne i Kvinesdal.
Vi er opptatt av å høre innbyggernes meninger og ønsker at de skal være med å påvirke hva vi skal satse på de neste årene. Vi ønsker å forbedre oss og opprettholde kvaliteten på de tjenestene vi leverer bra. For å kunne gjøre det er det viktig for oss å høre innbyggernes erfaringer med tjenestene vi tilbyr. Vi vil også vite hva de mener om kommunen som bosted, og lokaldemokratiet vårt.

Nytt av året er at undersøkelsen sendes ut elektronisk til de som har digital postkasse. Vi oppfordrer alle som ikke allerede har opprettet digital postkasse om å gjøre det nå.
De som ikke har elektronisk postkasse vil motta den i posten. Svarfrist er 25.11.18. Vi håper flest mulig tar seg tid til å svare på undersøkelsen.

Ved spørsmål om undersøkelsen kan du kontakte Servicekontoret på tlf. 38 35 77 00.

Hvis du vil vite mer om digital postkasse kan du lese her: https://www.norge.no/nb/om-digital-postkasse

Vakttelefoner