Vintervedlikehold for private veger

Faktura for brøyting er nå sendt ut fra kommunen. Den blir tilsendt eier av Gnr. /Bnr. langs private veger.

I henhold til reglement for brøyting av private veger:

• skal alle oppsitterne langs vegen betale avgift.
• skal vegen være i forsvarlig stand. Dette med hensyn til vegetasjon/ trær i vegbanen. Dersom vegen ikke er i forsvarlig stand vil ikke vegen bli brøytet.
• skal det være oppsatt brøytestikker med 6-7m avstand langs vegen. Kommer brøytestikker bort i brøytesesongen, må de erstattes. Dersom det ikke er oppsatt brøytestikker langs vegen vil den ikke bli brøytet.

Vakttelefoner