Vegadresseprosjektet, informasjon og status, Januar 2019

I desember 2018 ble det sendt ut informasjonsbrev om tildelte vegadresser og iverksettelsestidspunkt til hver enkelt grunneier som har eiendom/bygning med registrert «planlagt adresse». (Unntatt Oppofte og «Sandvand/Sandvatn/Sandvann» som ikke er ferdigbehandlet).

Mer informasjon og detaljer, samt momenter en må være spesielt oppmerksom på, finnes oppsummert på kommunens hjemmeside under egen informasjonsside for vegadresseprosjektet.

Informasjonssiden blir oppdatert fortløpende gjennom vegadresseprosjektet.

Ta gjerne kontakt med kommunen hvis dere har spørsmål til tildelte adresser og vegadresseprosjektet forøvrig.

informasjonssiden for vegadresseprosjektet finner du mer om følgende tema:

-       Vegadresseprosjektet i Kvinesdal

-       Mål og organisering

-       Vær spesielt oppmerksom på følgende i forbindelse med brev om tildelte adresser i Kvinesdal kommune som ble sendt ut i desember 2018

-       Litt om informasjonsflyt og kunngjøringer gjennom de forskjellige faser av vegadresseprosjektet

-       Navnesaker

-       Dekning vegadresser