Skriftstørrelse

Totalforbudet på aktivitet i skog og annen utmark oppheves

Nedbør den siste tiden har resultert i at skogbrannfaren generelt er blitt lavere i Lindesnes- og Listerregionen. Selv om det er individuelle forskjeller på nedbørsmengden som er kommet i regionen, har vi vedtatt at totalforbudet på aktivitet i skog og annen utmark oppheves fra i dag.
Når arbeid i skog og annen utmark skal utføres, må det tas hensyn til lokale forhold, slokkeutstyr etc. må vurderes fortløpende.

Oppheving av totalforbud gjelder jakt og arbeid i skog og annen utmark. Det er i tidsrommet 15. april til 15. september forbudt å gjøre opp ild i eller i nærheten av skog og annen utmark uten tillatelse fra brannvesenet.
Offentlig anlagte grillplasser åpnes opp for bruk igjen.

Enhver plikter å vise aktsomhet ved gjennomføring av aktivitet som kan føre til brann.

Se www.brannsor.no for mer info

  • Last updated on .

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse:
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Åpningstider:
Mandag-fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 35 77 00
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Personvern og informasjonskapsler