Driftsoperatør 100% fast (ID 1266)

Enhet for teknisk drift er organisert i tre avdelinger:
Avdeling for VVAP har ansvar for kommunens tjenesteproduksjon innen vei, vann, avløp og park.
Avdeling for kommunale eiendommer har ansvar for drift og vedlikehold av alle kommunens bygninger og eiendommer.
Avdeling for renhold har ansvar for renholdet av kommunale bygg.

Ved avdeling VVAP er det ledig stilling som:

Driftsoperatør 100% fast (ID 1266)

Arbeidsoppgaver
Arbeidsoppgavene for stillingen vil være innen avdelingens ansvarsområde, men i hovedsak være knyttet til kommunens drift av renseanlegg, kloakkpumpestasjoner og ledningsnett. Det må også påregnes noe arbeid på fagområde vann.

Kvalifikasjoner
Vi søker en engasjert person med positiv innstilling og evne til å arbeide både selvstendig og i team. Det er ønskelig med relevant fagbrev, eksempler på dette kan være, rørlegger, mekanikker, prosess-kjemi eller elektro. Særlig relevant arbeidserfaring, kan kompensere for fagbrev.
Personlige egenskaper vil bli vektlagt.
Den som blir ansatt må kunne disponere egen bil i tjenesten.
Førerkort klasse B.

Fra brutto lønn trekkes 2 % pensjonsinnskudd til KLP. Ansettelse vil skje på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglementer og tariffavtale.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt gjerne avdelingsleder Ernst Vidringstad 905 63 270, eller enhetsleder Geir Netland tlf. 945 04 452.

Søkere oppfordres til å søke på vårt elektroniske søknadsskjema
Evt. kan søknad m/ CV sendes til: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 5.Mai 2019.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.
Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.

Vakttelefoner