Barnehagestyrer 100% fast (ID 1267)

Barnehageenheten har ledig stilling med f.t. arbeidssted Sentrum barnehage:

Barnehagestyrer 100 % fast (ID 1267)
Ledig fra 01.08.2019

Vil du jobbe i en vakker, vennlig og vågal kommune, delta i et åpent, inkluderende og aktivt lokalsamfunn, og arbeide i en barnehage som er preget av målrettet fokus, godt humør og positivt samarbeid – så har du sjansen nå!

Sentrum barnehage er en 3 avdelings kommunal barnehage med i alt 72 heldagsplasser. Det blir tatt inn barn i alderen 0 – 6 år. Barnehagen har flott turområde i barnehagens nærområdet.

Styrer er leder og driftsansvarlig i barnehagen, og samarbeider direkte med enhetsleder for barnehageenheten.
Den som skal ansettes må ha barnehagelærerutdanning eller annen høgskoleutdanning som gir barnefaglig og pedagogisk kompetanse. Personlig egnethet vektlegges.
Andre kvalifikasjoner som vektlegges er:
- utdanning og praksiserfaring innen administrasjon, ledelse og økonomi.
- god evne til samarbeid og kommunikasjon.
- resultatorientering, med fokus på måloppnåelse og videreutvikling.
- personlig egnethet for stillingen.

I.h.t. Hovedtariffavtalen kap. 4.1.2 skjer lønnsfastsettelsen lokalt ved tilsetting.

Tilsetting skjer etter gjeldende lover, regler og avtaleverk. Medlemskap i KLP med
2 % pensjonsinnskudd.

En gjør oppmerksom på at alle ansettelser skjer på betingelse av at det blir levert godkjent politiattest før tiltredelse. Attesten skal leveres når en får tilbud om ansettelse.

Søknad bes sendt på vårt elektronisk søknadsskjema
Evt. kan søknad vedlagt CV sendes til Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 02.05.19

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til Kvinesdal kommune, enhetsleder Solfrid Egeland Eiesland tlf. 38 35 77 74/ 90168959.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.
Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.

Vakttelefoner