Miljøkonsulent 80% vikariat (ID 1271)

WE WANT YOU!
Ledig stilling som miljøkonsulent på Kvinesdal ungdomsskole.

Vil du jobbe og bo i en vakker, vennlig og vågal kommune, delta i et åpent, inkluderende og aktivt lokalsamfunn, og arbeide i en skole som er preget av målrettet fokus, godt humør og positivt samarbeid – så har du sjansen nå!
Kvinesdalsskolens satsinger er videreutvikling av områdene ledelse, grunnleggende ferdigheter, læringsmiljø og samarbeid. Kvinesdal kommune er språkkommune med vekt på skriving på fagenes premisser.
Kvinesdal ungdomsskole er en 8-10 skole med f.t 200 elever. Skolen får elever fra 4 barneskoler i bygda. Vi arbeider målbevisst for å tilrettelegge for økt læring og positive relasjoner mellom alle på skolen. Høy fagkompetanse, god klasseledelse, tett samarbeid og et positivt elev-syn preger vår ungdomsskole.
Skolen ligger i naturskjønne omgivelser like ved lakseelva Kvina og har et stort uteområde med fotballbane, håndball/basketballbane, sandvolleyballbane og strandområde.
For mer informasjon om skolen, se www.kvinesdal.ungdomsskole.no

Miljøkonsulent 80% vikariat (ID 1271)
Ledig fra 01.08.19 – 31.07.20

En miljøkonsulent på Kvinesdal ungdomsskole er en tilgjengelig ressurs på skolen for elever, lærere, ledelse og foreldre, som har høyskoleutdanning som barnevernspedagog, sosionom eller vernepleier. Kompetansen er innen psykososialt arbeid og på arbeid med elever med funksjonsutfordringer av fysisk, psykisk eller sosial karakter.
Kvinesdal ungdomsskole har to miljøkonsulenter ansatt ved skolen. Personen vi søker etter skal ha ansvar for oppfølging, tilrettelegging, veiledning og integrering av elever eller elevgrupper. Miljøkonsulentene jobber på system og individnivå og har som hovedoppgave å jobbe for økt trivsel og jobbe forebyggende mot mobbing. Miljøkonsulentene arbeider med til enhver tid gjeldende utfordringer.

• Bidra til et godt psykososialt arbeidsmiljø blant elevene
• Planlegge og gjennomføre gruppetiltak med mål om å bedre relasjonene, styrke sosial kompetanse, hindre negativ utvikling, påvirke moralsk utvikling, styrke selvtilliten m.m (f.eks gjennom ART-grupper, jente/guttegrupper).
• Være en samarbeidspartner for lærere for å sikre et godt læringsmiljø i klassen - veiledning og aktiv støtte.
• Følge opp elever eller elevgrupper som har behov for hjelp/støtte i skolehverdagen
• Bidra til et godt skole-/hjem-samarbeid
• Arbeidet krever tett samarbeid med skolens personell og ledelse, elever og foresatte

Kvalifikasjoner:
• Du er en positiv og løsningsfokusert person, som kan samarbeide med ulike typer mennesker. Å ha evne til relasjonsbygging er vesentlig og du må kunne tenke helhetlig rundt elevenes arbeidsmiljø
• Du må kunne vise stor grad av tålmodighet og kunne jobbe selvstendig
• Du er tydelig og robust
• Personlig egnethet vil bli vektlagt

Kvalifikasjonskrav:
• 3-årig relevant høyskole-/universitetsutdanning, fortrinnsvis barnevernspedagog, vernepleier, sosionom eller tilsvarende.
• Erfaring fra arbeid med barn med utfordringer innen skole vil bli vektlagt.
• Gode dokumenterte norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig
• I tråd med opplæringslova er tilfredsstillende politiattest en forutsetning for ansettelse. Denne må leveres snarest etter eventuelt tilbud om ansettelse og før tiltredelse.

Vi kan tilby:
• Et fagmiljø preget av høy kompetanse, høyt engasjement og fokus på elevenes trivsel og læring
• Elever og ansatte som tar vare på hverandre

Tilsetting- og lønnsvilkår:
Tilsetting og lønn i henhold til lov, forskrifter og avtaleverk. En gjør oppmerksom på at ansettelse skjer på betingelse av at det blir levert godkjent politiattest før tiltredelse. Attesten skal leveres når en får tilbud om ansettelse.

Søknad bes sendt på vårt elektronisk søknadsskjema. Evt. kan søknad vedlagt CV sendes til Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.
Søknadsfrist: 26.05.19
Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer, tas med på intervju, og/el. ettersendes ved forespørsel.

NB!
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.
Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentliglova.

Vakttelefoner