Ingeniør/ saksbehandler 100% fast (ID 1281)

Enhet for teknisk drift avd. VVAP:

Ingeniør/saksbehandler 100% fast (ID 1281)

Ledig fra snarest.

Enhet for teknisk drift er organisert i 3 avdelinger, Bygg&eiendom, Renhold og VVAP.
Det søkes etter saksbehandler for vei, vann, avløp og park.
Avdeling VVAP har ansvar for kommunens tjeneste produksjonen innen vann, vei, avløp og park.

Arbeidsoppgavene for stillingene vil være innen enhetens ansvarsområde, og vil i hovedsak være knyttet til: saksbehandling, oppfølging mot myndigheter, HMS og internkontroll, samt støtte til enhetens avdelinger og prosjektarbeid.
Du bør ha generelt gode it-kunnskaper.

Vi søker etter en engasjert person med positiv innstilling og evne til å arbeide både selvstendig og i team og har relevant utdanning fra høgskole eller universitet. Lang og relevant erfaring kan oppveie for manglende formell utdanning. Personlige egenskaper vil bli vektlagt.

Vi tilbyr en utfordrende stilling med variable arbeidsoppgaver.

Du bør ha førerkort kl.B.

Fra brutto lønn trekkes 2 % pensjonsinnskudd til KLP. Ansettelse vil skje på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglementer og tariffavtale.

For nærmere opplysninger om stillingen kontakt gjerne enhetsleder Geir Netland 94504452.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk her.
Evt. Kan søknad m/CV sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 23.06.2019

NB!
Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.
Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.