Pedagogisk leder 100% fast Feda Barnehage (ID 1285)

På bakgrunn av oppsigelse har barnehageenheten en ledig stilling som pedagogisk leder i Feda barnehage fra 01.08.19

Pedagogisk leder 100% fast (ID 1285)

Kvalifikasjoner:
  • Barnehagelærer
  • Du har god relasjonskompetanse
  • Du har gode samarbeidsevner
  • Gode norskferdigheter
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Kvalifikasjonskrav:

• Godkjent utdanning fra høyskole/universitet som barnehagelærer.

Kvinesdal kommune har 7 kommunale barnehager og det er et godt og tett samarbeid mellom dem når det gjelder pedagogisk utviklingsarbeid.

Kvalitet i barnehagen henger tett sammen med kvaliteten på relasjonene mellom barna og de voksne. Enheten er svært opptatt av kompetanseheving og videreutvikling av tilbudet til det beste for barnet. Vi ser spesielt etter voksne som er dyktige på relasjonsbygging og varm grensesetting.
Barnehagen jobber på systemnivå samtidig som vi øker kompetansen hos hver enkelt ansatt.

Kvinesdal kommune har to Velferdsboliger på skistedet Knaben, flotte turmuligheter, golfbane m.m
Tilsetting skjer etter gjeldende lover, regler og avtaleverk. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk på www.kvinesdal.kommune.no søknadsskjema finner du her.
Evt. kan søknad m/ CV sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

En gjør oppmerksom på at alle ansettelser skjer på betingelse av at det blir levert godkjent politiattest før tiltredelse. Attesten skal leveres når en får tilbud om ansettelse.
Attesterte kopier av vitnemål og arbeidsbekreftelser samt dokumentasjon av godkjent tjenesteansiennitet må framlegges på forespørsel.
Det ansettes i kommunen med angivelse av f.t. arbeidssted. Nærmere opplysninger ved henvendelse til enhetsleder Solfrid E. Eiesland, tlf. 90 16 89 59

Søknadsfrist: 01.08.19

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.