Servicemedarbeider park/vei 100% fast (ID 1286)

Ved avdeling VVAP er det ledig stilling for snarlig tiltredelse som:

Servicemedarbeider Park/Vei 100% fast (ID 1286)

Enhet for teknisk drift er organisert i tre avdelinger:
Avdeling for VVAP har ansvar for kommunens tjenesteproduksjon innen vei, vann, avløp og park.
Avdeling for Bygg og Eiendom har ansvar for drift og vedlikehold av alle kommunens bygninger og eiendommer.
Avdeling for renhold har ansvar for renholdet av kommunale bygg.

Arbeidsoppgavene for stillingen vil være knyttet til kommunens drift av park/grøntanlegg i sommersesongen og vei i vinterhalvåret.

Kvalifikasjoner:

• Vi søker en engasjert person med positiv innstilling og evne til å arbeide både selvstendig og i team.
  • Stillingen krever relevant fagbrev og/eller
  • lang og relevant praksis.
  • Personlige egenskaper vil bli vektlagt.
  • Den som blir ansatt må kunne disponere egen bil i tjenesten.
  • Førerkort klasse B, det er ønskelig med klasse BE, C og maskinførerbevis.
  • Søker må beherske norsk.

Fra brutto lønn trekkes 2 % pensjonsinnskudd til KLP. Ansettelse vil skje på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglementer og tariffavtale.
For nærmere opplysninger om stillingen kontakt gjerne avdelingsleder Ernst Vidringstad 905 63 270, eller enhetsleder Geir Netland tlf. 945 04 452.Søkere oppfordres til å søke elektronisk, se www.kvinesdal.kommune.no Søknadsskjema finner du her.
Evt. kan søknad m/ CV sendes til: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 05.08.19

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen.Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.