Sykepleier/vernepleier student x 3 faste stillinger (ID 1290)

Kvinesdal bo- og dagsenter har følgende stilling ledig:

Sykepleier/vernepleierstudent x 3 fast stillinger (ID 1290)
Ledig fra snarest.

Er du sykepleier- eller vernepleierstudent? Livsgledehjemmet Kvinesdal bo og dagsenter har nå 3 faste studentstillinger. Vi ønsker å ha deg med på laget

Kriterier for stillingene er:

• Sykepleie/vernepleierstudent.
  • Stabilitet
  • Fleksibel
  • Kreativ
  • Selvstendig
  • Omstillingsdyktig
  • Samarbeidsvillig
  • Strategisk og løsningsorientert
  • Personlig egnethet blir vektlagt
  • Beherske norsk språk muntlig og skriftlig
  • Politiattest må fremvises
  • Personlig egnethet, stabilitet og fleksibilitet blir vesentlig vektlagt

Studentstilling nr. 1 er på Langtidsavdelingen: 12,77* % (hver 3. helg)

Studentstilling nr. 2 er på Langtidsavdelingen: 14,08* % (hver 3. helg

(*Pga ny turnus er ikke stillings% helt avklart på langtid, gjelder stilling 1 og 2)

Studentstilling nr. 3 er på Boenhetene for personer med demens: 15,77* % (hver 5.helg)

(*må påregnes økt helgefrekvens i sommer ferien)

Husk å skrive hvilken stillingsprosent du kunne tenke deg å søke på, ellers vil du kunne bli satt opp på tilfeldig avdeling.
Dersom ikke kvalifiserte studenter søker, kan helsefagarbeider søke stillingen som et midlertidig vikariat inntil et år med samme kriterier.

Langtidsavdelingen:
Kontaktperson er avd. leder: Alfred Larsen 383 57 600 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Boenhetene for personer med demens:
Kontaktperson er avd. leder: Kirsti Lie Carlsen 383 57 600 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi er et livsgledehjem og har dyr på avdelingene som et miljøtiltak for våre beboere.

Egen avlønningssystem for sykepleierstudenter i Kvinesdal kommune.
Stipendordning ved 6 ukers jobb i sommer. Skjema er vedlagt.

Tilsetting skjer etter gjeldende lover, regler og avtaleverk. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk, se www.kvinesdal.kommune.no søknadsskjema finner du her.
Evt. kan søknad sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 28.08.19

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.

Kvinesdal kommune

STIPEND TIL STUDENTER

Kvinesdal kommune v/Pleie- og omsorgstjenesten tilbyr et årlig stipend til studenter innen sykepleie og vernepleie som inngår avtale om helgestilling i enten institusjon, hjemmetjenesten eller tjenester rettet mot habilitering (blant annet PU). Stipendet er i tillegg til ordinær lønn.

Vi kan tilby:

1. års studenter: Kr. 10.000,- i stipend + lønn som assistent
  2. års studenter: Kr. 12.000,- i stipend + lønn som assistent med 8 års ansiennitet
  3. års studenter: Kr. 15.000,- i stipend + lønn som fagarbeider med 8 års ansiennitet

Retningslinjer for ordningen:
Ordningen iverksettes fra 01.01.2009.
Ansettelse gjelder minimum hver 3. helg.
Ansettelse i henhold til lov- og avtaleverk for kommunalt tilsatte.
Arbeidsavtale gjelder skoleåret + 6 uker i påfølgende sommerferie, i 100% stilling.
Utbetaling av stipend: utbetaling kun x 1pr år påfølgende september, etter dokumentert bestått eksamen og fullført 6 uker på sommeren

Du kan kontakte følgende for mer informasjon:

Enhetsleder Line Daastøl:
- Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
- Tlf: 38 35 76 00

Kommunalsjef Anne Berit Å. Hansen:
- Tlf: 38 35 77 00