Organisasjonskonsulent 100% fast (ID 1291)

Personal- og lønnsavdelingen i Kvinesdal kommune har ansvaret for fagområdene personal, lønn og HMS. Det er viktig for oss å rekruttere, utvikle og beholde riktig kompetanse i kommunen. Avdelingens mål er å bidra til å skape en attraktiv arbeidsplass som leverer i tråd med kommunens overordnede målsettinger og strategier.

Organisasjonskonsulenten rapporterer til personalsjefen og stillingen er ledig fra 1. november 2019.

Arbeidsområdet vil kunne omfatte

• Lederstøtte, råd, veiledning og opplæring/kompetanseutvikling innen avdelingens ansvarsområde
  • Deltakelse i kommunens utviklings- og effektiviseringsarbeid
  • Rådgivning og deltakelse i ansettelsesprosesser
  • Sekretær og ansvarlig for saksforberedelser i relevante kommunale utvalg
  • Samarbeid med kommunens ledere, arbeidstakerorganisasjoner og verneombud
  • Planleggings- og utredningsarbeid, rapportering og administrativt arbeid i avdelingen
  • Prosjektarbeid og/eller andre oppgaver innenfor fagområdet personal, HMS og lønn

Kvalifikasjoner

• Relevant utdanning på høgskolenivå, gjerne med videreutdanning innen HR/personal
  • Relevant erfaring fra fagområdet
  • Kunnskap om aktuelt lov- og avtaleverk

Personlige egenskaper

• Resultat- og utviklingsorientert med god skriftlig og muntlig framstillingsevne
  • Gode kommunikasjons – og samarbeidsevner
  • Evne til å arbeide selvstendig og i team, og med god gjennomføringsevne

Tilsetting skjer etter de vilkår som til enhver tid fremgår av lover, regler og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.

For nærmere opplysninger kontakt personalsjef Rune Grimsby, tlf. 918 69 684.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk via kommunes hjemmeside søknadsskjema finner du her. Evt. kan søknad m/ CV sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 31.08.2019

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.