Koordinator for E-helse og velferdsteknologi 100% fast (ID 1292)

Åpen omsorg har ledig stilling for snarlig tiltredelse:

Koordinator for E-helse og velferdsteknologi 100% fast (ID 1292)

Kan du tenke deg og jobbe med E-helse, teknologi og innovasjon? Er du nytenkende, kreativ, fleksibel, løsningsorientert og tar utfordringene som kommer? Da passer du perfekt som koordinator for E-helse og velferdsteknologi i Kvinesdal kommune.

Dette er en nyopprettet stilling, så det vil være store muligheter for selv å påvirke innhold. Stillingen ligger direkte under enhetsleder i Åpen omsorg og rehabilitering, arbeidsoppgavene vil innebære arbeid med teknologi, prosjekter, kommunale/interkommunale/regionale prosjekt og samarbeid. Du vil få ansvaret for gjenoppbygging og videre drift av visningsboligen vår KVINAvita. Det er også opprettet samarbeid med Coverks Kvinesdal som er en innovasjonsplattform. Videre er Kvinesdal kommune del av den nasjonale innføringen av velferdsteknologi i kommunene, sammen med Agder deltar vi i Norges største prosjekt der målet er at velferdsteknologi skal bli en naturlig del av tjenesten innen 2020, du vil bli kommunens kontaktperson inn mot dette prosjektet og inn mot samarbeidet om velferdsteknologi i Lister.
I tråd med stortingsmelding 18 «Helsenæringen» ønsker Kvinesdal kommune samhandling med næringslivet «sammen om verdiskapning og bedre tjenester»

Formell kompetanse:

Relevant kompetanse på bachelor eller master nivå.
Annen relevant utdanning kan også bli vurdert i sammenheng med personlig egnethet.

Kvalifikasjoner:

• Behersker Norsk og engelsk skriftlig og muntlig
  • Erfaring i prosjektledelse er ønskelig
  • Erfaring med teknologibransjen er ønskelig
  • Personlig egnethet vil bli spesielt vektlagt
  • Fleksibel
  • Løsningsorientert
  • Gode samarbeidsevner
  • Kompetanse med IKT og programmering er ønskelig
  • Må kunne jobbe selvstendig og strukturert

Krav:

• Førerkort klasse B
  • Disponere egen bil i tjenesten

Vi tilbyr:

• Lønn etter avtale
  • Nettverk på Coverks Kvinesdal
  • Fleksibel arbeidshverdag
  • Godt samarbeid
  • Innovativt miljø

Fra brutto lønn trekkes 2 % pensjonsinnskudd til KLP. Ansettelse vil skje på de vilkår som fremgår av gjeldende lover, reglementer og tariffavtale. For nærmere opplysninger om stillingen kontakt gjerne enhetsleder Torhild Kvinlaug mob:951 57 730.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk, se www.kvinesdal.kommune.no Søknadsskjema finner du her.
Evt. kan søknad m/ CV sendes til: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 10.09.19

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.