Byggesaksbehandler 100% fast (ID 1297)

Plan- og miljøenheten utfører tjenester innen fagområdene arealplan, byggesak, prosjektledelse bygg og anlegg, oppmåling, kartarbeid, landbruk og miljø.
Kvinesdal kommune er stor nok til at vi har utfordrende og faglig interessante arbeidsoppgaver, samtidig som kommunen ikke er større en til at vi får varierende oppgaver og må være fleksible i arbeidsdagen vår. Det stilles krav til gode datakunnskaper.  I 2020 blir det innført nytt saksarkivsystem i Kvinesdal kommune, Public 360° samtidig som ebyggsak 360° blir tatt i bruk. Vi har et bredt sammensatt og dyktig fagmiljø hvor vi nå har følgende stilling ledig fra 1. nov. 2019.

Kvalifikasjoner:

• Relevant utdanning primært fra fagskole/universitet e.l.med hovedvekt på fagområder relevant for byggesaksbehandling
  • Kunnskap om/erfaring med kommunal forvaltning i forhold til Forvaltningsloven, plan- og bygningsloven, Byggteknisk forskrift (TEK) og byggesaksforskriften (SAK)
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • Evne til å samarbeide, ta initiativ og arbeide selvstendig
  • Fleksibilitet i samband med nye arbeidsoppgaverDokumentert lang og relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse.
  • Personlig egnethet vil bli vektlagt

Ønskede tilleggs kvalifikasjoner:

• Erfaring fra bygge- og anleggsbransjen
  • Erfaring i bruk av digitale geodata og bruk av GIS
  • Erfaring i bruk av arkivsystem 360° og ebyggesak 360

Arbeidsoppgaver:

• Saksbehandling etter plan og bygningsloven
  • Saksforberedelse for behandling i politiske utvalg
  • Byggesakstilsyn
  • Veiledning til både private og profesjonelle aktører i byggebransjen
  • Andre relevante arbeidsoppgaver som måtte bli pålagt

Vi tilbyr:

• Et hyggelig og godt arbeidsmiljø
  • Et godt etablert arbeidsfellesskap med høy faglig standard
  • Utviklingsmuligheter for rette vedkommende
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn etter kvalifikasjoner
  • Fleksitid
  • Gode pensjonsordninger i KLP

Vil du vite mer om stillingene, ta kontakt med enhetsleder Chris Michelsen på tlf. 38 35 28 55 / 977 23 540.

Søknadsfrist: 18.09.19

Arbeidstakere ansettes i kommunen på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldene lover, reglement og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk på www.kvinesdal.kommune.no Snarvei til elektronisk søknadsskjema finner du her. Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer ettersendes ved forespørsel.Dokumentasjon på vitnemål, praksis med mer ettersendes ved forespørsel eller fremlegges ved innkalling til intervju.

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.