Arealplanlegger 100% fast (ID 1302)

Plan- og miljøenheten utfører tjenester innen fagområdene arealplan, byggesak, prosjektledelse bygg og anlegg, oppmåling, kartarbeid, landbruk og miljø.
Kvinesdal kommune er stor nok til at vi har utfordrende og faglig interessante arbeidsoppgaver, samtidig som kommunen ikke er større en til at vi får varierende oppgaver og må være fleksible i arbeidsdagen vår. Det stilles krav til gode datakunnskaper.  I 2020 blir Public 360° innført som nytt saksarkivsystem i Kvinesdal kommune.

Vi har et bredt sammensatt og dyktig fagmiljø hvor vi nå har en ledig stilling fra 01.12.19

Kvalifikasjoner:

• Relevant utdanning fra høyskole/universitet e.l.med hovedvekt på fagområder relevant for arealplanlegging
  • Gode kunnskap innen IKT/GIS
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk
  • Evne til å samarbeide, ta initiativ og arbeide selvstendig
  • Gjerne erfaring med bruk av arkivsystem Public360°

Dokumentert lang og relevant erfaring kan veie opp for manglende formell kompetanse. Personlig egnethet vil bli vektlagt

Arbeidsoppgaver:

• Utarbeidelse og saksbehandling av kommunale arealplaner
  • Saksbehandling av private reguleringsplaner
  • Digital planfremstilling
  • Planfaglig veiledning til utbyggere og publikum
  • Utredningsoppgaver og prosjektarbeid
  • Andre relevante arbeidsoppgaver som måtte bli pålagt

Vi tilbyr:

• Et hyggelig og godt arbeidsmiljø
  • Et godt etablert arbeidsfellesskap med høy faglig standard
  • Utviklingsmuligheter for rette vedkommende
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Lønn etter kvalifikasjoner
  • Fleksitid
  • Gode pensjonsordninger i KLP

Vil du vite mer om stillingene, ta kontakt med enhetsleder Chris Michelsen på tlf. 38 35 28 55 / 977 23 540 eller epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Tilsetting skjer etter de vilkår som til enhver tid fremgår av lover, regler og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2% pensjonsinnskudd.
Søkere oppfordres til å søke elektronisk via kommunes hjemmeside søknadsskjema finner du her. Evt. kan søknad m/ CV sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal.

Søknadsfrist: 07.10.19

NB! Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlig selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt fra pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentleglova.