Skriftstørrelse

Hopp til her

2.gangs utlysning: Undervisningsstilling 50% vikariat (ID 1315)

Kvinesdal ungdomsskole har ledig følgende stilling:

Undervisningsstilling 50 % vikariat (ID 1315)

Vil du jobbe og bo i en vakker, vennlig og vågal kommune, delta i et åpent, inkluderende og aktivt lokalsamfunn, og arbeide i en skole som er preget av målrettet fokus, godt humør og positivt samarbeid – så har du sjansen nå!

Kvinesdal ungdomsskole har ledig 50% undervisningsstilling i fagene norsk og kunst og håndverk. Andre fag kan bli aktuelle. Stillingen er ledig fra 01.01.20 og frem til 31.07.20, med mulighet for fast ansettelse.

Arbeidssted: Kvinesdal ungdomsskole.
Ønsket fagkompetanse: norsk og kunst og håndverk

Kvinesdal ungdomsskole er en 8 - 10 skole med f.t. 194 elever. Skolen driver systematisk pedagogisk utviklings- og kvalitetsarbeid med fokus på skole-hjem samarbeid, leseopplæring og læringsmiljø. Skolen fokuserer på trivsel og faglige resultater og vektlegger klasseledelse, høy fagkompetanse og arbeid med relasjoner i undervisningsarbeidet.
Skolen ligger i naturskjønne omgivelser like ved lakseelva Kvina og har et stort uteområde med fotballbane, håndball/basketballbane, sandvolleyballbane og strandområde. For mer informasjon om skolen, se www.kvinesdal.ungdomsskole.no

Arbeidstakere ansettes i Kvinesdal kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2 % pensjonsinnskudd.
En gjør oppmerksom på at ansettelse skjer på betingelse av at det blir levert godkjent politiattest før tiltredelse. Attesten skal leveres når en får tilbud om ansettelse.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk her.
Evt. kan søknad sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 KVINESDAL

Nærmere opplysninger kan fås ved henvendelse til skolen v/ rektor Tøri Johannessen tlf. 38 35 41 50.

Søknadsfrist: 31.12.2019

N.B. Vi gjør oppmerksom på at opplysningene som søkeren kan bli gjort offentlig, selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt for pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd, dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentliglova.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me