IPS- veiledere 2x100% prosjektstillinger (ID 1321)

NAV Lister

IPS- veiledere 2x100% prosjektstillinger (ID 1321)

NAV Lister har ledig 2 stillinger som IPS-veiledere i NAV-kontorene i Lister.

Helsenettverk Lister ved fyrtårnet psykisk helse og rus har fått prosjektmidler fra Helsedirektoratet for å opprette et IPS team i NAV.  IPS NAV Lister. Prosjektet IPS NAV Lister vil organiseres i NAV.

Derfor skal NAV-kontorene i Lister-regionen ansette 2 IPS-veiledere. Stillingene er midlertidige, avhengig av videre tilskudd. Prosjektet er foreløpig for 3 år. Det ansettes en teamleder.

Arbeidsoppgaver:

• · Arbeidsrettet oppfølging av personer som får behandling i kommunens rus og psykiske helsetjeneste
  • · Kartlegge deltakerens kompetanse, ferdigheter, interesser og utviklingsbehov, i samarbeid med deltakeren
  • · Legge til rette for deltakerstyrte tjenester
  • · Følge kvalitetsskalaen for individuell jobbstøtte
  • · Bygge opp en frisk portefølje med kontakter i arbeidsmarkedet
  • · Samarbeide med helsetjenesten og behandlere i oppfølgingen av deltakere mot inntektsgivende arbeid
  • · Koble deltakeren til aktuelle arbeidsgivere
  • · Tett oppfølging av både deltakeren og arbeidsgiveren

Kvalifikasjoner:

• · Minst treårig relevant høyere utdanning, men særlig relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet
  • · Erfaring fra veiledningsarbeid, markedsarbeid, rekruttering, salg og liknende
  • · Solid kunnskap om regionens arbeidsmarked og markedstrender
  • · Klar fordel med utdanning innen/ praktisk kjennskap til individuell jobbstøtte
  • · Fordel med erfaring fra oppfølgingsarbeid rettet mot personer med psykiske lidelser

Personlige egenskaper

• · Du forstår og vektlegger at det er bruker som er hovedaktør og så langt som mulig styrer egne prosesser
  • · Du er flink til å snakke med mennesker og oppnår raskt gode relasjoner
  • · Du ser muligheter for alle, til tross for helsemessige og andre utfordringer
  • · Du er tålmodig og raus, uten å miste fokus på mål
  • · Du har stå-på-vilje
  • · Du er en teamspiller som også klarer å ta selvstendige grep og vurderinger
  • · Du har pågangsmot og er komfortabel med en hektisk arbeidshverdag
  • · Du jobber systematisk etter frister

I søknadsteksten ber vi om at du reflekterer kort og tydelig over hvordan din utdannings- og/ eller erfaringsbakgrunn vil være relevant i denne stillingen.

Vi tilbyr:

• · Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver i en ambisiøs NAV-region med arbeidsforhold i Kvinesdal kommune.
  • · Et godt arbeidsmiljø med hyggelige og kompetente kolleger
  • · Fleksibel arbeidstid

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt Solveig Vatne: 916 76 175.

Arbeidstakere ansettes i Kvinesdal kommune på de vilkår som til enhver tid fremgår av gjeldende lover, reglement og tariffavtaler. Medlemskap i KLP med 2 % pensjonsinnskudd.

Søkere oppfordres til å søke elektronisk her.
Evt. kan søknad sendes: Kvinesdal kommune, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal

Søknadsfrist: 15.12.2019

N.B. Vi gjør oppmerksom på at opplysningene som søkeren kan bli gjort offentlig, selv om de har bedt om at informasjonen blir holdt unntatt for pressen. Kvinesdal kommune vil alltid ta kontakt med søker på forhånd, dersom ønsket ikke blir imøtekommet, jmf. §25 i Offentliglova.