Drømmestipend 2019

Hva er din store drøm som ung kunstner, og hvordan kan Drømmestipendet være med på å realisere drømmen?

Kvinesdal kommune oppfordrer alle unge talenter innen musikk, visuelle kunst, teater, dans, skapende skriving eller andre aktuelle kunstområder om å søke Drømmestipend 2019. Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping deler ut 100 stipend på 15.000 kroner fordelt på 100 kommuner. Konkurransen er åpen for alle kulturutøvere som ikke har etablert seg som kunstnere.
I 2019 må en være født tidligst i 1999 og senest i 2006 for å kunne søke Drømmestipendet.

En bredt sammensatt jury velger ut de 100 heldige stipendmottakerne som offentliggjøres i løpet av mai/juni 2019.
Sammen med søknaden sendes dokumentasjon av det aktuelle felt vedkommende søker holder på med. Lydfil i mp3 eller mp4 format. Bildefil i PNG, JPG eller GIF med forhold 16:9. Video i mp4 eller mov format. Kommunen kan nominere så mange utøvere de ønsker innen hver kategori.
Søknad med vedlegg skal sendes elektronisk på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist fredag 18. januar 2019.

For mer informasjon se: www.drommestipendet.no eller kontakt Kulturskolens rektor Sverre Eftestøl, telefon. 38 35 41 89 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner