Ungdata undersøkelse i Kvinesdal

I 2019 gjennomføres ungdataundersøkelsen i Kvinesdal kommune blant elever i 8.–10. klasse. Tidligere har kommunen gjennomført undersøkelsen i 2014 og 2016. For å gi et godt bilde av situasjonen i Kvinesdal, er det viktig at så mange som mulig deltar.

Formålet med undersøkelsen
  • Gi ungdommer i Kvinesdal mulighet til å fortelle lokale politikere og myndigheter om hvordan det er å vokse opp i kommunen.
  • Skaffe ny kunnskap om ungdoms oppvekstsvilkår, til kommunens arbeid med denne aldersgruppen.
  • Gi mulighet for sammenligning med andre kommuner og nasjonale tall, og bidra til forskning.
HVA SPØR VI OM I UNGDATA?
  • Forhold til skole, venner og foreldre
  • Fritid og fritidsaktiviteter
  • Helse, trivsel og livskvalitet
  • Mobbing
  • Regelbrudd, vold og rus
  • Foreldres utdanningsnivå
HVORDAN OG NÅR GJENNOMFØRES UNGDATA?
  • Det er satt av én skoletime til å svare på undersøkelsen.
  • Undersøkelsen gjennomføres elektronisk ved at man logger seg inn på Ungdatas svarside med en tilfeldig engangskode.
  • Undersøkelsen gjennomføres på skolen i løpet av uke 9 til 12.
Kontaktinformasjon

Kontaktperson i kommunen: Leder for Frisklivssentralen Randi Larsen tlf: 954 57 228, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
Kontaktperson ved KoRus: Spesialrådgiver Rosanne Kristiansen tlf: 994 20 688 / 359 04 777, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Du kan lese mer om undersøkelsen her