Skriftstørrelse

Hopp til her

Kvinesdal kommune vil tilby innbyggerne en selvhjelpsgruppe

bilde friminuttet
Kvinesdal kommune vil tilby innbyggerne en selvhjelpsgruppe for de som har mistet noen i familien i uventet dødsfall. Gruppen blir ledet av Åse Skordal som mistet sin sønn Pål i trafikken, hun savnet selv dette tilbudet i etterkant av ulykken. Kommunepsykolog Anne Marie Sand Bakken har utviklet tilbudet sammen med Åse og vil delta i oppstart av gruppen og bistå gruppen etter behov.

Dette er en gruppe der du kan komme å dele erfaringer med andre som har opplevd lignende og som bedre kan forstå deg. Man møtes som likemenn, kan senke skuldrene, være seg selv, hjelpe andre og løfte hverandre opp. Å skape nye nettverk i nye livssituasjoner kan være en viktig ressurs for mange. Dette kan styrke den enkelte og man kan oppleve større grad av mestring og bedre helse.

Oppstartsmøte er på Rådhuset den 26. februar kl 20.00- 22.00.

Gruppen har en egen facebookside: https://www.facebook.com/Friminuttet-611527205961377/ 

 

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me