Bredbånd: Kartlegging av mulige utbyggingsområder i Agder

KVINESDAL kommune har for 2019 spilt inn Fjotland,RØYLAND og Bergesli som tilskuddsprosjekt for bredbånd.

Fylkeskommunen har bearbeidet innspill fra kommunene om mulige utbyggingsprosjekter for bredbånd med støtte i 2019. Disse ble kunngjort på Doffin 16.05. Det er sendt forespørsler til Telenor Norge, Afiber, Altifiber, Telia/Get og Breiband AS om utbyggingsplaner.

Via lenken under ser du informasjonen som nå er lagt ut på fylkeskommunenes hjemmesider. Her ligger også lenker til nedlastbare kart over aktuelle utbyggingsområder.

Det presiseres at dette er områder som blir vurdert, men at det ikke er tatt stilling til om det vil blir gitt tilskudd.