Står du i manntallet?

For å stemme ved valget må du stå i manntallet. Mottar du valgkort i begynnelsen av august, er du innført i kommunens manntall.
Du kan undersøke om du står i manntallet ved å henvende deg til Servicekontoret i Kvinesdal kommune. Du kan spørre via epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller per tlf. 38357700. Manntallslistene blir liggende ute på Servicekontoret fra 11.juli til og med valgdagen 9. september.