Salg av brannbil

I formannskapet den 17.06.2019, ble det vedtatt at Brannbil fra 1958, skal avhendes til lokale lag/foreninger i Listerregionen.

Kvinesdal kommune ønsker derfor å komme i kontakt med lokale lag/foreninger som kan være interessert i å kjøpe denne bilen.
Brannbilen er fra 1958 og er av merket Dodge Power Wagon, den har kjennemerke K-8974.

bilde av brannbil

Interessert lag og foreninger i Lister regionen, bes ta kontakt før 1.september 2019
På mail til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.