Spillemidler til anlegg

Det kan søkes om spillemidler til flere typer idrettsanlegg med ulike tilskuddsordninger. Anlegget det søkes midler til må være med i kommunedelplan for idrett og friluftsliv.
Alle idrettsanlegg som planlegges skal godkjennes av Kulturenheten og spillemiddelsøknad med alle vedlegg skal sendes elektronisk.
Melding om påtenkte anlegg skal gis Kulturenheten innen 1.oktober.
Frist for elektronisk innlevering av søknader med nødvendige vedlegg er 15.oktober.
For å søke om spillemidler gå inn på www.anleggsregisteret.no
For mer info kontakt Kulturenheten v/Arne Johnsen på tlf. 94 87 00 26 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.