Drømmestipend 2020

Hva er din store drøm som ung kunstner, og hvordan kan Drømmestipendet være med på å realisere drømmen?

Kvinesdal kommune oppfordrer alle unge talenter innen musikk, visuelle kunst, teater, dans, skapende skriving eller andre aktuelle kunstområder om å søke Drømmestipend 2020. Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping deler ut 100 stipend på 15.000 kroner fordelt på 100 kommuner. Konkurransen er åpen for alle kulturutøvere som ikke har etablert seg som kunstnere.
I 2020 må en være født tidligst i 2000 og senest i 2007 for å kunne bli nominert til Drømmestipendet.

En bredt sammensatt jury velger ut de 100 heldige stipendmottakerne som offentliggjøres i løpet av mai/juni 2020.
Sammen med søknaden sendes dokumentasjon av det aktuelle felt vedkommende søker holder på med. Lydfil i mp3 format. Bildefil i  JPG .

Ta kontakt med kulturskolem i egen kommune for utfyllende informasjon.

Søknad med vedlegg skal sendes elektronisk på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Søknadsfrist fredag 18. desember 2019.

For mer informasjon se: www.drommestipendet.no eller kontakt Kulturskolens rektor Sverre Eftestøl, telefon. 38 35 41 89 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.