Leder:

Industrigata 21
Kvinesdal
E-post:
Last ned informasjonen som: vCard

Diverse informasjon

Diverse informasjon:

Enheten for teknisk drift har forvaltnings-, vedlikehold og driftsansvar for alle kommunal tekniske anlegg samt kommunens eiendommer. Enheten består av medarbeidere innen forskjellige yrkeskategorier som ingeniører, teknikere, fagarbeidere og renholdere.

Enheten holder til i et servicebygg på Åmot industriområde med kontorer, verksted og lager.

Våre hovedoppgaver er:
- Avløpsnett og renseanlegg
- Kommunale bygg og eiendommer
- Renovasjon som IRS, et interkommunalt selskap, tar hånd om
- Kjøp og salg av tomter
- Vannverk
- Veier