Kvinlog skule | Kvinesdal

Postnummer:
Poststed:
Kvinlog

Kvinlog skule er ein 1.-10.skule øverst i Kvinesdal kommune. Vi er einaste nynorsk skule i kommunen.
Eininga har elevtal på ca. 80 elevar. Personal på ca.20 pedagaogar, assistentar og andre tilsette. Nærare 14 årsverk.
Skulen har som visjon: Ein trygg og god skule der alle trivst og får kunnskapar– der alle viser ansvar og tek omsorg for kvarandre.
Elevane ved skulen skal ha resultatet over landssnittet.
Kvinesdalsskolen har tre satsingsområde som skulen følgjer:
• Lesing
• Samarbeid heim-skule
• Sosial kompetanse
Ny strategiplan/Oppvekstplan for Kvinesdalsskulen er i ferd med å bli vedteken. Der er dette satsingsområde:
• Leiing
• Grunnleggande ferdigheter
• Læringsmiljø
• Samarbeid
Trivsel og gode relasjonar for tilsette og elevar, er svært viktig for oss på skulen. Det er eit godt grunnlag for læring.
Vurdering for læring er eit anna viktig element som skulen skal jobba vidare med. Skulen har og lagt vekt på utvikling av «Den gode time»