Boligplan med hovedvekt på bosetting av flyktninger 2016 - 2021

Boligplan med hovedvekt på bosetting av flyktninger gir en kort innføring i kommunens utfordringer med bosetting. Planen gir en oversikt over dagens kommunale utleieboliger som benyttes til denne gruppen, en beskrivelse av et mulig fremtidig behov for et høyere antall kommunale utleieboliger, samt en beskrivelse av hvordan fremtidens boligbehov kan imøtekommes. Hensikt med boligplanen er å belyse dagens boligsituasjon og lage et grunnlagsdokument for fremtidig politiske valg. Planen skal legge føringer for årlig investeringsbudsjett for kommunen i perioden 2016-2021.

Planen skal:

• Øke kunnskapen om boligbehovet i kommunen
  • Øke kunnskapen om statlige virkemidler
  • Bidra til bedre utnyttelse av kommunens boligmasse
  • Bidra til mer målrettet og effektiv bruk av virkemidlene

Vakttelefoner