Skriftstørrelse

Hopp til her

Høring: Ny forskrift om politivedtekt for Kvinesdal kommune

Kvinesdal formannskap vedtok i møte den 27.02.19, sak 19/19, å sende forslag til ny forskrift om politivedtekt for Kvinesdal kommune ut på høring, herunder høring av forslag til kommunal håndhevelse av overtredelser.

Bakgrunnen for saken er at Politidirektoratet har utarbeidet ny normalpolitivedtekt for kommunene. Det er lovens forutsetning av kommunale politivedteker blir gjennomgått og revidert.

Forslag til kommunal håndhehvelse av overtredelser fremgår av sak 19/19.

Høringsuttalelser sendes skriftelig til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 17.04.19.

Etter høringsfristens utløp fremmer rådmannen sak til formannskap og kommunestyre. Kommunestyrets vedtak oversendes så Poliidirektoratet til legalitetskontroll, stadfesting og kunngjøring i Norsk Lovtiden. Ny politivedtekt trer i fraft 1 måned etter at den er stadfestet av Politidirektoaratet.

Høringsdokumenter:

F-sak 19/19: Ny forskrift om politivedtekt for Kvinesdal kommune

Forslag til Forskrift om politvedtekt Kvinesdal kommune, revidert i hht sak 19/19

Politiet normalpolitivedekt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Merknader til planen må sendes skriftlig til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal eller til e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 15.03.19.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vakttelefoner

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Følg oss

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me