Skriftstørrelse

Hopp til her

Planprogram for kommuneplanens samfunnsdel

Bli med på å forme fremtidens Kvinesdal!

Kvinesdal kommune starter nå opp arbeidet med å revidere en av kommunens aller viktigste planer, kommuneplanens samfunnsdel. Planprogrammet for prosessen er nå ute på høring.  

Kommuneplanens samfunnsdel er kommunens verktøy for helhetlig planlegging og fremtidig samfunns- og tjenesteutvikling frem mot 2040. Som del av arbeidet med å fornye denne skal det også utarbeides en arealstrategi.  

Planprogrammet som nå er på høring forteller hvordan arbeidet med samfunnsdelen skal gjennomføres. Forslaget til planprogram er tilgjengelig på Kvinesdal kommunes hjemmeside, og kan sees på Servicekontoret i rådhuset.  

Innspill til planarbeidet og/eller planprogram merkes «Kvinesdal 2040» og sendes til Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal eller til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 17.01.20.

Spørsmål rettes til prosjektkoordinator Nina Nissestad på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på telefon 38 35 28 60.  

Dokumenter

Særutskrift - Planprogram for kommuneplanens samfunnsdel, sak 102/19

Planprogram Kommuneplanens samfunnsdel - Kvinesdal 2040

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

g ettersyn opp mot forvaltningsutvalgets reviderte planforslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me