Ny samfunnsdel: Kvinesdal 2040 - Gjestebud

Har du lyst å bli med på å forme fremtidens Kvinesdal? Da kan du arrangere gjestebud om kommuneplanens samfunnsdel.

Ny samfunnsdel skal angi mål og strategier for utviklingen av Kvinesdalsamfunnet mot 2040.

Kvinesdal kommune inviterer innbyggerne til å arrangere gjestebud ved oppstart av arbeidet med ny samfunnsdel - Kvinesdal 2040. Vi ønsker innbyggernes innspill (synspunkter/tanker/meninger) på deres fremtidsdrømmer for Kvinesdal. Detter er konkretisert gjennom følgende problemstillinger:

• Hva liker du best med Kvinesdal?
  • Kvinesdal kommune har bestemt at FNs bærekraftsmål skal være en premiss for ny samfunnsdel. Hva betyr FNs bærekraftsmål for deg og ditt liv i Kvinesdal?
  • Hva kan kommunen gjøre for at Kvinesdal skal utvikle seg i den retning du ønsker?
  • Hvem tror du må være med for å realisere mål og drømmer du har for Kvinesdal (hvem bør samarbeid)?

Hvordan du går frem er beskrevet i dokumentet under:

Gjestebud - Kvinesdal 2040

Frist for tilbakemelding 1. april 2020.

Er det noe du lurer på vennligst kontakt kommuneplanlegger Nina Nissestad, tlf. 38 35 28 60 eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.