Høring: Viltnemnda foreslår å redusere minstearealet for jakt på hjort fra 4000 til 3000 dekar

Viltnemnda bestemte i sist møte å sende på høring et forslag om å senke minstearealet for hjort fra 4000 dekar til 3000 dekar i hele kommunen fra og med jaktsesongen 2020.

Hvis du har innspill til forslaget så kan du sende høringssvar til kommunen. Fristen er 26. februar 2020.

Høringsuttalelse kan du sende enten på e-post eller med brev:

• E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
  • Brev: Kvinesdal kommune, Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Høringsbrevet med bakgrunnen for forslaget finner du her.