Kjøkkenet Kvinesdal bo og dagsenter

HVA VI GJØR

• Lager mat til alle beboerne ved Kvinesdal bo og dagsenter og Feda omsorgssenter.
• Mandag, tirsdag, torsdag og fredag har vi tilbud om hjemlevering av middag. Dette gjelder for hjemmeboende eldre og funksjonshemmede som på grunn av høy alder eller andre årsaker ikke er i stand til å lage mat. For   nærmere informasjon om tilbudet, ta kontakt på telefon. 38 35 77 00

KAFETERIA

• Kafeteriaen har åpent hver dag fra kl. 11:30 til kl.14:00. Vi serverer dagens meny for en rimelig penge, og ukens meny finner du her.

CATERING

• Skal du/dere ha et møte i forbindelse/regi med jobb i kommunen er du hjertelig velkommen til å bestille møte-mat fra oss.
• For bestillingkontakt kjøkkenet på Tlf. 417 08 015.