Kvinesdal bibliotek

Kvinesdal bibliotek er et sted for kultur, kunnskaps- og informasjonsformidling. Det er et møtested for alle, og gratis å bruke.

De ansatte gir gjerne veiledning, og hjelper deg med å finne informasjon og litteratur. Er det bøker og andre medier som biblioteket ikke eier, forsøker vi å skaffe det fra andre bibliotek.

Biblioteket har et godt utvalg av bøker, lydbøker, filmer og tidsskrifter. I lokalsamlingen finner du bygdebøker og annet aktuelt stoff fra Kvinesdal og de nærmeste kommunene.

Vi har også pc’er til bruk for publikum, med mulighet for å skrive ut.

Hjemmeside med mer informasjon finner du her www.kvinesdalbibliotek.no

Vakttelefoner