Kulturprisen, kulturstipend, bygningsvernprisen, stipend ung idrettsutøver og Sachs Minnefond 2018

KULTURPRISEN 2018

Kvinesdal Kommune deler ut kulturprisen etter følgende statuetter: Det deles ut en
kulturpris for fortjenestefullt arbeid innen kulturlivet i Kvinesdal Kommune. Prisen
tildeles enkeltpersoner, lag- og organisasjoner.
Forslag må sendes skriftlig med begrunnelse innen 1. oktober 2018 til: Kvinesdal
Kommune, Kulturenheten, Nesgt. 11, 4480Kvinesdal. E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

KULTURSTIPEND 2018

Kvinesdal Kommune deler ut et eller flere kulturstipender etter følgende statuetter:
Det kan søkes om kulturstipend av utøvende kunstnere, unge lovende talenter og
andre innenfor det utvidede kulturbegrepet. Dette kan være innenfor idrett,
billedkunst, dikt, litteratur, dans, drama, kunsthåndverk, brukskunst, film, video, foto
og musikk. Vi vil med dette stimulere unge lovende talenter og andre til å søke om
kulturstipendet.
Personlige søknader med begrunnelse sendes innen 1. oktober 2018 til: Kvinesdal

BYGNINGSVERNPRISEN 2018

Kvinesdal Kommune, Kvinesdal Historielag og Kvinesdal Sparebank deler i 2015 ut
bygningsvernprisen. Prisen består av en plakett med inskripsjon, samt diplom
bestående av tegning og bygning. Bygningsvernprisen skal være en stimulans til god
byggeskikk, godt vernearbeid eller aktiv innsats for kulturminnevernet.
Forslag sendes skriftlig med begrunnelse innen 1. oktober 2018 til: Kvinesdal
Kommune, Kulturenheten, Nesgt. 11, 4480 Kvinesdal. E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

STIPEND UNG IDRETTSUTØVER

Kvinesdal Idrettsråd (KIR) deler hvert år ut en pris til en av våre unge idrettsutøvere.
Dette er et stipend på kr. 5.000,-. Hvor formålet er å stimulere og oppmuntre unge
som på en positiv måte utmerker seg. Stipendet kan gå til idrettsutøver i Kvinesdal i
aldersgruppen 12 – 19 år. Klubber og enkeltpersoner i Kvinesdal kan innstille på
kandidater. Styret i Kvinesdal Idrettsråd velger ut prisvinneren og utdelingen skjer på
kulturkvelden torsdag 26.11.18 i Kvinesdal Kulturhus.
Forslag sendes skriftlig: Kvinesdal Idrettsråd v/Olav Aase, Åse, 4480
Kvinesdal, innen 1. oktober 2018. E-mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

STIPEND SACH’S MINNEFOND

Stiftelsen Fotograf Rudolf og hustru Maria (Mariola) Sach`s minnefond til støtte for unge studenter av klassisk musikk, utlyser med dette stipend høsten 2017.
Formålet med minnefondet er å gi støtte i form av stipend til unge studenter av klassisk musikk. Med klassisk musikk menes her enten klassisk sang (opera / operetter eller lignende) og / eller klassisk instrumentalmusikk.
Søker / søkerne skal være født i eller ha nær tilknytning til Kvinesdal kommune. Søkerne må ikke være eldre enn 30 år.
Dersom søker oppfyller nevnte betingelser, kan vedkommende motta støtte/stipend på en størrelsesorden fra kr. 25.000,- til 50.000,-, fra dette minnefondet, selv om søker er bosatt et annet sted. Stipendet blir utdelt på Kvinesdal kommunes årlige kulturkveld som i år blir holdt fredag 16.november.
Søknadsfrist: 1. oktober 2018
Søknad sendes: Advokat Lilly Marie Kongevold, postboks 201, 4402 Flekkefjord.

Vakttelefoner