Informasjon og tilbud Kvinesdal kulturskole, skoleåret 2019/2020

1. INSTRUMENTALOPPLÆRING

Undervisningen gis individuelt og i grupper fordelt på en undervisningstime pr. uke.

1. Piano.
    Undervisningen tar utgangspunkt i klassisk pianospill, besifringsspill eller en kombinasjon av begge disse ferdighetene.
  2. Keyboard.
    Undervisningen bygger bl.a. på repertoar fra populærmusikken, og er mye basert på besifringsspill.
  3. Gitar.
    Skolen tilbyr opplæring i besifringsspill / akustisk gitar / el.-gitar / bass-gitar og band. Ved påmelding angir du hvilken type undervisning du ønsker. Undervisningen foregår individuelt og i grupper.
  4. Fiolin
    Undervisningen foregår individuelt og i grupper. Du kan låne fiolin av kulturskolen, tilpasset din størrelse. Elevene får også tilbud om samspill i fiolinorkester.
  5. Form og Farge
    Undervisningen foregår i grupper og gjelder for elever som går i 1.-10. klasse.
  6. Sang innen flere type sjangre.
    Undervisning individuelt og i grupper. Utover det sangtekniske har eleven mulighet til å velge flere type sjangre innen rytmisk sang, klassisk, vise og pop.

2. MUSIKKTILBUD FOR VOKSNE FUNKSJONSHEMMEDE

”Opplevelse gjennom musikk” er motto for undervisningen der det tas i bruk både sang, lek og rytme.
Påmelding til dette tilbudet skjer til kulturskolen på samme måte som de andre tilbudene.

3. SKOLEKORPS

Kvinesdal- og Kvinlog skolekorps.
Kvinesdal skolekorps: Påmelding ved å krysse av på svarslippen eller direkte til dirigenten.
Kvinlog skulekorps: Påmelding skjer på Kvinlog skule.

GENERELT OM SAMSPILL

Skolen forsøker å organisere samspillgrupper og band for elever der dette praktisk lar seg gjennomføre.
Elever på fiolin får tilbud om å være med i «LISTER STRYK» og «Stryk på Sørlandet».

ØVING OG HJEMMEARBEID

Det er meget viktig for elevens utvikling med regelmessig øving. Det er nødvendig å øve hver dag. Elever som ikke viser interesse, kan miste plassen.

UNDERVISNING

All undervisning foregår på KULTURSKOLEN som ligger i samme område som Kino og Bibliotek. Unntak er Kvinesdal- og Kvinlog skolekorps der undervisningen foregår på Kvinlog skule og på Liknes skole. Likeså er undervisning i piano og gitar lagt til Kvinlog skule for de av elevene som går på denne skolen.

ELEVBETALING

Undervisning  Vår 2019 og Høst 2019
Individuell-/gruppeundervisning inntil 10 elever: kr. 1.446 (kr.1.157)
Forbruksmateriell, kopiering kr. 95.

Kvinesdal skolekorps, Kvinlog skulekorps, Aspirantopplæring:  Kontingenten fastsettes av styret i korpset.

Skolen gir 20 % søskenmoderasjon eller ved dobbel påmelding, (tall i parentes). Gjelder ikke voksne elever. Betaling av elevkontingent blir fakturert to ganger pr. år, 15.oktober og 15.mars.
Elevkontingenten kan bli justert i henhold til kommunale vedtak.

påmelding

Du kan melde deg på kulturskolen ved å trykke på lenken under.

PÅMELDING KULTURSKOLEN