Skriftstørrelse

Havn

Kvinesdal havn omfatter flere kaianlegg. Den kommunale kaia i Kvinesdal kommune ligger innerst i Fedafjorden. Havna er isfri og har gode innseilingsforhold. Den kommunale kaia har bakareal for mellomlagring av gods. Området har direkte avkjørsel fra FV 465 og kort avstand til E39. Ved siden av den offentlige kaia ligger kaia til Eramet Norway a/s. 

Ved anløp Kvinesdal kommunale kai

Alle anløp meldes Søyland Shipping ( tlf. 38 35 05 05) som står for all koordinering av trafikk av kaia og er behjelpelig med nødvendige tjenester og betalingsformidling for avgifter.

Leie av lagringsplass

Leie av lagringsplass i tilknytning til kai forvaltes av Enhet for teknisk drift .

Småbåthavn

Kvinesdal kommune disponerer småbåthavn på Feda som drives av Kvinesdal Småbåtforening. I tillegg er det en kommunal småbåtkai i elvemunningen av Kvina.

Interkommunalt samarbeid:

Skjærgårdsparken Lister som bl.a. har som formål å tilrettelegge for båtfolk med bryggeanlegg, tømmemuligheter og andre fasilliteter.

  • Last updated on .

Adresse

Åpningstider: Mandag-fredag kl. 08-15
Nesgata 11, 4480 Kvinesdal

Kommunenummer: 1037
Organisasjonsnummer: 964 964 076

Kontakt oss

Telefontid: Mandag - fredag kl. 8-15
Sentralbord: 38 35 77 00

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Om nettstedet

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Webredaktør: Hege Fåland Ludviksen


Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me