Kart på nett

KOMMUNEKART Kart- og plandata på internett.

Inneholder diverse kartdata, tilgang til planregister, 3D-visning. Har tilgang til måling, påtegning og enkel utskrift.
Du kan laste ned kommunekart (utgiver: Norkart AS) som app fra din leverandør.

LISTERKART - Kart- og plandata på internett, utvidet løsning.

Har flere funksjoner og kartdata for Kvinesdal kommune enn Kommunekart-løsningen. Tilgang til bl.a. planregister, måling, påtegning og avansert utskrift.
Vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige data for vegadresseprosjektet i Kvinesdal kun er data under arbeid.

PLANREGISTER - Kommuneplan, kommunedelplaner og reguleringsplaner.

Direkte tilgang til tabell for planer med tilhørende dokumenter som planvedtak, bestemmelser og plankart. Planregister er også integrert i kartløsningene, hvor du kan gjøre oppslag direkte fra aktuell posisjon i kartet

Kartene er ikke oppdatert til enhver tid, og kan ha betydelige avvik.
Ingen informasjon i løsningen er rettslig/juridisk bindende.
Kvinesdal kommune er ikke ansvarlig for feil i kart eller feil bruk av kart i løsningen.

Karttyper og kvalitet
Bestille digitale kart