Kommunale eiendommer og bygg

Teknisk drift har ansvar for samtlige kommunale eiendommer, d.v.s. bygg/ boliger. I tillegg kommer friluftsområder, kommunale lekeplasser og jord/ skogeiendommer.

Tjenester

Teknisk drift utfører i egen regi vedlikehold på plener og blomsterbed.
Det kan gis tillatelse til at nærliggende eiendom til friområdet selv rydder/ pleier området. Det kan være trær som skjermer for sol osv.

Vi hjelper deg med:

• Tillatelse for eventuell pleie/ rydding i friområder.
  • Disponering av friområder til forskjellige aktiviteter.
  • Kontroll/ utskifting av lekeutstyr på kommunale lekeplasser.
  • Gi råd/ veiledning i f.m. opparbeidelse av private lekeplasser slik at disse blir etablert i.h.t. gjeldende forskrifter.

Kvinesdal kommune

Post- og besøksadresse: